Anbefalinger

Nicolai Moltke-Leth har en helt unik evne til at kombinere sine egne oplevelse og praktiske erfaringer med en solid teoretisk ballast, hvilket har gjort ham til en af de mest efterspurgte foredragsholdere i landet inden for motivation, arbejdsglæde og samarbejde under milde såvel som ekstreme forhold. Han har givet hundredvis af foredrag for både virksomheder, kommuner, regioner, skoler og organisationer og får altid meget positive tilbagemeldinger. 

AFUK

Lisbeth Svanborg

Der har været megen snak og diskussion på arbejdspladsen i dag - alle jeg har talt med, har udtrykt stor tilfredshed og føler sig meget inspirerede og synes de kan bruge foredraget både personligt og i deres arbejde.

Jobcenter Brønderslev

Karin Balling Olsen

Foredraget var meget inspirerende og satte en masse tanker i gang omkring hvad der styrer vores adfærd og hvordan man bliver mere bevidst om de forhold.

LEO Pharma

Mette Gjesing

Herfra LEO Pharma skal lyde et rungende TAK til Nicolai for hans fantastiske præstation på vores store dag på Arken sidste fredag. Vi, i arbejdsgruppen, som stod for hele arrangementet, har fået SÅ MEGET positivt feedback fra deltagerne – alle synes, det var super underholdende, og det var den helt rigtige beslutning, at vi også havde valgt aktiviteten med Nicolai.

SKI

Sanne Maahr

Levede fuldt ud - og mere til - op til vores forventninger 🙂

Cembrit A/S

Jan Deding

Kys den gamle verden farvel"; Nicolai Moltke-Leth leverede en stærk performance på engelsk overfor en gruppe af europæiske ledere fra 16 nationer. Godt foredrag til at skabe fokus på ambitiøse mål, og det hjælper folk med at se muligheder i stedet for begrænsninger/problemer. Der er masser af forretningsmuligheder, også i krisetider, for de, som søger dem!

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen,
Energitilsynets sekretariat

Kamma Jonassen

Foredraget af Nicolai Moltke-Leth ramte meget præcist både det emne vi havde aftalt og den målgruppe, det var tiltænkt.

Egedal Kommune

Rikke Bruun

Super spændende og relevant - var virkelig en inspirationsindsprøjtning.

Vejle Kommune

Lykke Kousgaard

Det var super godt. Nikolai Moltke Leth var rigtig god til at aktivere deltagerne og komme med rigtig gode eksempler samt metaforer.

Dansk Byggeri

Holger Jørgensen

Det var et godt og inspirerende foredrag, hvor publikum hele tiden var med.

Vestegnen HF & VUC

Christa Hauser

Kanon oplægsholder med virkelig mange gode pointer ud fra viden om vores målgruppe. Fantastisk start på det nye skoleår hos os på VUC.

Nestlé Danmark A/S

Rikke Nielsen

Nicolai havde fanget det som vi havde talt om aftenen forinden, så det virkede som om at foredraget var omkring os som team. Feedback, som jeg har fået efterfølgende fra dem som deltog: Fantastisk indspark fra en velkendt foredragsholder. Gør "ting" ved én! Jeg syntes det er super indspirerende at have eksterne indslag, det giver stof til eftertanke, og super motiverende. Helt igennem fantastisk oplevelse. Fik virkelig sat nogle tanker igang. Rigtig godt og brugbart indlæg. Rigtigt spændede og fedt der er fokus på teamet.

HK-Merkur

Jens Pedersen

Det var virkeligt godt og de to timer gik hurtigt. Og der har været stor ros fra deltagerne bagefter. Spændende og underholdende.

Randers Kommune, Område Kristrup/Assentoft

Louise Jungersen

Nicolai Moltke-Leth præsenterede et meget levende og inspirerende foredrag. Han vekslede mellem tale og forskellige øvelser som tilhørerne blev inddraget i. Dette virkede rigtigt godt.

STARK K&M

Jesper Valentin

Det fungerede og vores tilhørere var meget tilfredse.

Kontakt mig

Har du spørgsmål til mig, så udfyld venligst kontaktformularen og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.