Foredrag

 • Træde ud af kontrolzonen – din egen osteklokke
 • Opleve din underbevidstheds enorme potentiale
 • Bruge dit fokus på at tage styring i dit liv
 • check
  Bruge hver dag som platform til at blive endnu bedre – endnu dygtigere
 • check
  Ændre hæmmende overbevisninger til stærke og positive tanker

Bliv dit bedste jeg på arbejdspladsen

Hvor tit er du dit allerbedste jeg på din arbejdsplads? Sker det tit nok? De færreste oplever det desværre ikke.

Vi oplever forøget hastighed i vores moderne verden. Det går konstant hurtigere og hurtigere. Digitaliseringen gør det muligt for os at være på alle døgnets timer. På baggrund af det stigende informationsflow bliver vi bedt om at tage stilling 24/7. Det har sine konsekvenser: vores effektivitet og glæde formindskes på arbejdet.

Det helt store problem ligger i, at menneskets hjerne og krop ikke er bygget til denne form for tilværelse - det er der intet nyt i. Sådan har det været de 50.000 år. Vi skal tage højde for vores naturlige design, ellers skal vi betale en daglig pris. Hvis du ønsker at lave om på dette, så skal du lære at navigere ud fra nogle af videnskabens forudsætninger.

I workshoppen vil Nicolai beskrive adfærdspsykologien, neurovidenskaben og utallige års praktisk erfaring for at gøre dig klogere på menneskets naturlige design. Først ser vi indad for derefter at kunne tage nye beslutninger, når vi atter ser udad mod vores dagligdag.

Med foredraget får du:

 • Kompetencer til at bygge bro mellem dine aspirationer og din egentlige adfærd.
 • Færdigheder til at identificere dine største klippeblokke, som forhindrer øget effektivitet og glæde på arbejdet.
 • En ny værktøjskasse, der giver dig et overblik over klippeblokkene her og nu.
 • check
  Et nyt vanedesign, som både motiverer dig og har fremtiden i mente.

Kys den gamle verden farvel

Foredraget er en vitaminindsprøjtning, der motiverer dig til at udnytte dit fulde potentiale, bryde med frygt og tage ansvaret for dit eget liv. Du inspireres til at hæve din mentale overlægger og forvandle hverdagens problemer til udfordringer. Frygten for at fejle, for forandringer, og for afvisningen eller endda for succes dræber rigtig mange initiativer og holder de fleste fast i en tilstand, der ifølge Nicolai Moltke-Leth hverken gavner den enkelte eller omgivelserne.

Hvad er prisen for at fortsætte, som du plejer – vejet op imod værdien i at udforske dine egne grænser og finde ind til din kerne? Hvad ville der ske, hvis du fik adgang til mere af dig selv og ikke var så bange for forandringer? Hvis du ønsker at ændre dybtliggende vaner, kræver det mere end bare viljestyrke og små forandringer i hverdagen. Først når du begynder at sætte nye standarder og ændrer din selvopfattelse, så lærer du at bryde de gamle mønstre. Den største udfordring er derfor ikke at acceptere de nye veje, men at glemme gamle.

Nicolai Moltke-Leths foredrag inspirerer dig til at:

 • Træde ud af kontrolzonen – din egen osteklokke
 • Opleve din underbevidstheds enorme potentiale
 • Bruge dit fokus på at tage styring i dit liv
 • check
  Bruge hver dag som platform til at blive endnu bedre – endnu dygtigere
 • check
  Ændre hæmmende overbevisninger til stærke og positive tanker

Motivation og arbejdsglæde

Motivation og arbejdsglæde handler mest af alt om dit eget fokus, og hvilken indstilling du møder livet med. Du har kontrollen over begge størrelser, men det kræver, at du vælger at tage den. Lyder det lettere sagt end gjort? For summen af det du føler hver dag, skaber din livskvalitet. At styre sin tilstand er en indre proces, som hos de fleste foregår ubevidst. Hvis du vil ændre de gamle vaner og negative tanker, er du nødt til at blive bevidst om de mønstre, du gennemlever hver eneste dag.

I den engelske ordbog er der over 4000 ord for følelser. Spørger du nu folk, hvor mange forskellige følelser, de mærker i løbet af en uge, er svaret 12. Med en svag overvægt af de negative følelser. De følelser og tilstande du giver udtryk for til daglig, spejler sig i dine omgivelser. Så det du sender ud, får du tilbage. Det kan være forklaringen på, at du savner motivation og glæde ved at gå på arbejde.

Er du klar til at:

 • Forandre din tilgang, tænke anderledes og få større livskvalitet?
 • Få mere energi og glæde ind i din hverdag?
 • Lære at styre din egen tilstand?
 • check
  Træffe beslutning om, hvad du/I skal gøre som arbejdsplads?

High Performance Team
– vejen til bedre resultater

Samarbejde er en af de absolut sværeste discipliner overhovedet. Vi er som mennesker meget forskellige, og vi sidder inde med hver vores udgave af sandheden. Hver vores brik. Men når brikkerne passer sammen og samarbejde fungerer, bliver resultatet enestående. Derfor er evnen til at samarbejde vejen til det bedste resultat.

High performance er et mindset for, hvordan man møder andre mennesker og situationer. Et team udgøres af både talent, mangfoldighed, professionelle og personlige kompetencer samt kultur. Motivationen for at være en high performance teamplayer går dermed foran den enkeltes færdigheder. Så hvis viljen er der, så kan high performance tilegnes og implementeres overalt. Dette foredrag af Nicolai Moltke-Leth er en proces, hvor vi i fællesskab ser på jeres teams styrker og svagheder i forhold til at udvikle eller fastholde high performance.

I dette foredrag vil du:

 • Få et nyt perspektiv på de essentielle elementer, som kræves for at bygge et high performance team
 • Lære at motivere og blive den bedste leder eller teamplayer, du kan være
 • Få viden om, hvordan du får nye teams op at køre
 • check
  Blive en bedre coach for teammedlemmer og kolleger
 • check
  Styrke high performance-kulturen med nye værktøjer
 • check
  Få indsigt i dit særlige high performance-bidrag

Bliv en bedre forælder og skab en gladere familie

Er du indimellem usikker på, om du gør det godt nok som forælder? Eller savner du følelsen af at være i tættere kontakt med dit barn? Er du i tvivl om, hvordan du bedst støtter dit barns udvikling? Forældreskab er en stor og vigtig opgave, og dette foredrag er til dig, der ønsker inspiration og redskaber til at støtte dit barn i at blive gladere, mere tillidsfuld og ansvarlig.

I dette interaktive foredrag tager Nicolai Moltke-Leth udgangspunkt i sine erfaringer fra True North, der gennem de sidste år har haft flere tusinde unge igennem kurser i udviklingen af sociale og personlige kompetencer.

Du inspireres til at:

 • Være en god rollemodel og vise vejen uden at pege fingre
 • Skabe et bedre familieliv – i fællesskab med dit barn/teenager
 • Blive bedre til at kommunikere med din teenager
 • check
  sætte pris på forskellighed og anerkende selvstændighed
 • check
  Vende konflikter til læring og udvikling
 • check
  Finde et fælles sprog, som kan skabe klarhed og nærhed

Personligt lederskab
– Fundamentet for et godt liv

Den største gave, du kan give dig selv, er evnen til at lede dit liv. Den evne kommer ikke af sig selv og er samtidig en evne de færreste mestrer.

Har du den livskvalitet, du drømte om? Har du klarhed over, hvad der er vigtigst for dig?  Har du har den gennemslagskraft, der skal til for at nå dine mål? Og har du energien til at arbejde for at nå det?

Vi er i dag omgivet af konstant høje krav, og tempoet er så effektivt, at vi mister kontakten til os selv i farten. Mange er ikke tilfredse med det liv, de lever, men mangler styrken og modet til at ændre på den nuværende situation.

Al udvikling starter indefra og Personligt Lederskab handler om at finde tilbage til sig selv. At finde ind til sine værdier og blive inspireret til at leve et liv i integritet. Et liv, hvor du følger det, du brænder for, og hvor handling og værdier går hånd i hånd, så det du siger og gør, stemmer overens med det, du står for som menneske.

Personlig Lederskab handler om at tage det fulde ansvar for at skabe det liv og den kvalitet, du ønsker.

Foredraget giver dig indsigt i, hvilke handlinger i dit liv der skaber det

Kontakt mig

Har du spørgsmål til mig, så udfyld venligst kontaktformularen og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.